Нашите настани

Меѓународен ден на младите

Меѓународниот ден на младите се одбележува секоја година на 12 август. Фокусната точка за млади избира тема за денот често со придонес од младински организации и членови на Меѓуагенциската мрежа на ОН за младински развој. Организира и виртуелно одбележување на Денот. Програмата ги охрабрува младите ширум светот да организираат активности за подигање на свеста за […]

Skip to content