Галерија

Финансиски поддржано успешното учество на струмичките „Гимназијалци“ на меѓународен натпревар по математика

Финансиска поддршка за Доброволното противпожарно друштво Струмица

Донација за Ансамблот „Танец“

Меѓународната конференција за мир и одржлив развој како светски форум за моќта на дипломатијата и дијалогот во време на криза

Поддржана Втората светска конференција за меѓурелигиски дијалог и соработка

Поддршка за третиот „Класика меѓународен фестивал Струмица“

Поддржан Фем Кампот за млади едукаторки

12 медали за македонската фудокан карате федерација и струмичките каратисти од КК „Шихан“ на европскиот шампионат во Словенија

Поддржан турнирот во пеливанско борење во Куклиш

Поддржан турнирот во пеливанско борење во Куклиш

Поддржано учеството на најдобрите македонски наставници на меѓународна образовна конференција во Бања Лука

Финансиска поддршка за „Концерт под маски“ на ООМУ„Боро Џони“ од Струмица

Донација за штипските акцијаши од здружението „Пат на младоста“

Во еден ден две донации за установи од Скопје и Тетово

Наменска донација за ДУЦОР„Партенија Зографски“-Скопје

Спонзорство за првата македонска велосипедистка – учесничка на Европско Првенство

Дониравме уште едно амбулантно возило за ЈЗУ Општа Болница – Струмица

Младите да бидат активни и гласни

За похумано општество

300 прехранбени пакети за социјално ранливи семества

Донирани 40 медицински паравани на ЈЗУ Општа болница Струмица

Признание за нашата фондација – Главен спонзор на јуниорска балканска олимпијада по информатика

За слободно и граѓанско општество

Донација за македонската полиција

Сања Арсовска, успешна македонска актерка

Донација за ЈЗУ Универзитетска клиника за дигестивна хирургија

Доделени стипендии на 68 успешни и талентирани основци и средношколци од Општина Струмица

Битолскиот КК „Пелистер 1982“ на NBC куп во Хрватска со спонзорство на нашата фондација

Каратистката Пуликсенија е нашата нова успешна приказна

Донација за учениците од ПОУ „Св. Климент Охридски“ во Ново Село

Поддршка на весникот „ПРЕСПА“ на заедницата на македонци во Албанија

Донација за учениците од ПОУ „Св. Климент Охридски“ во Ново Село

Поддршка за првиот Македонски Аналоген Астронаут

Успешната приказна на Александар

Ви ја претставуваме третата епизода од „Успешни приказни“, САЕ Тигар

Заедно со министерството за здравство „Садиме здравје“

Поддржано збогатувањето на „Корчагинскиот хербариум“

Никола Маркоски ни покажа дека и дома се успева-да ги поддржиме успешните македонски приказни

Пакети прехранбени производи за социјално загрозени семејства од Липково

Дониран хируршки микроскоп на Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија – Скопје

Прва епизода од серијалот „Успешни приказни“

Поддржавме тим од СОУУД „Димитар Влахов“ кој се врати од Хрватска со 12 одличја

Донирани спортски реквизити за ООУ „Даме Груев“ од с. Куклиш

Од чекор до електрична енергија

Хуманитарна помош за Турција

Благодарница за директорот на фондацијата „Заев – Eдно општество за сите“ на струмичкиот избор на спортист на годината за 2022 година

Донација за Универзитетска клинка по хинекологија и акушерство

Признание за исклучителен придонес за развој и афирмација на спортот

Стипендии за специјализанти од Фондацијата ЗАЕВ

Посета на ЖФК „Тиверија“

Спортот за државата, државата за спортот

Ја праќаме пораката за борба, борба за живот - Октомври, месец за борба против рак на дојка

Борете се за детските права – недела на детето 2022

Мир, Frieden, PEACE, Paix, Mier, Pace, Fred, Paz, Nabad, Paqe, Béke

Отворен Балкан Самит во Белград

Одбележување на Меѓународниот ден на младите

Skip to content