Контактирајте нè

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Доколку имате прашање слободно пополнете ја оваа контакт форма

  АДРЕСА :

  Благој Јанков-Мучето 4 локал 2 | поштенски фах 71

  ГРАД :

  СТРУМИЦА

  ТЕЛЕФОН :

  + 389 75 443 028 - Мирјана Јанева

  EMAIL :

  info@zaevfoundation.org

  Skip to content