Поаѓајќи од своите цели и начела, дозволете ни да бидеме подадена рака на оние на кои им е потребна!

-Фондација „Едно општество за сите“

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Ден на микро, мали и средни претпријатија

27 Jуни

Светски ден на вештини на младите

15 Јули

Меѓународен ден на пријателството

30 Јули

ВКЛУЧЕТЕ СЕ

Поддржете ја нашата кауза

НАШИТЕ ГЛАВНИ

ОБЛАСТИ НА ДЕЈСТВУВАЊЕ

Поддршка

Развој

Образование

Животна средина

Здравство

Култура и спорт

ПОСЛЕДНИ

НОВОСТИ

ПРИКЛУЧЕТЕ НИ СЕ ВО

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

АПЛИЦИРАЈ СЕГА

Твојата идеја/проект може да се оствари

Бараме проекти за подобро општество


  „Заедно се соочуваме со истите здравствени и економски предизвици.“

  Зоран Заев

   

  само заедно можеме да ги надминеме, со поблиска соработка и со поголема солидарност.

  Контактирајте нè.

  СЛЕДЕТЕ

  ГИ НАШИТЕ НАСТАНИ

  11

  ПРОГРАМИ

  40

  НАСТАНИ

  700

  УЧЕСНИЦИ

  7

  ГРАДОВИ

  ФОТОГРАФИИ ОД НАСТАНИ

  ГАЛЕРИЈА

  Билтен

  Зачленете се на нашиот билтен и бидете

  во тек со новостите и активностите на нашата фондација.

  Контактирајте нè ! + 389 75 443 028

  Слободно побарајте нè и ќе ви ја дадеме помошта која ви е потребна.

  ПРИКЛУЧЕТЕ НИ СЕ

  Потребна ни е вашата помош

  Бараме волонтери ....


   „Нашата земја успешно го развива мултиетничкото општество преку концептот „Едно општество“ и ја обнови демократијата“

    

   Зоран Заев

    

   Приклучете се да градиме подобро општество!

   Skip to content