Нашите настани

Loading Настани

« СИТЕ НАСТАНИ

  • Овој настан е поминат.

Меѓународен ден на младите

12/08/2023

Меѓународниот ден на младите се одбележува секоја година на 12 август. Фокусната точка за млади избира тема за денот често со придонес од младински организации и членови на Меѓуагенциската мрежа на ОН за младински развој. Организира и виртуелно одбележување на Денот. Програмата ги охрабрува младите ширум светот да организираат активности за подигање на свеста за состојбата на младите во нивната земја.

Детали

Дата:
12/08/2023
Категорија на настан:
Skip to content