Нашите настани

Ден на микро, мали и средни претпријатија

Одбележување на Денот на микро, малите и средните претпријатија на 27 јуни, прогласен од Генералното собрание на Обединетите нации, кое ќе се фокусира на промовирање на применливите иновации во микро, малите и средните компании. Целта на оваа поддршка е да им се олесни патот на компаниите кои имаат потенцијал да реализираат иновативни бизнис идеи. Поддршката […]

Skip to content