Нашите настани

Меѓународнен ден на трудот

1 мај е Меѓународен ден на работниците. На овој ден, луѓето во многу земји ширум светот ги слават достигнувањата на работниците и маршираат на улиците барајќи правична плата и подобри услови за работа. Меѓународниот ден на работниците е прослава на работните луѓе и ден кога луѓето се залагаат за пристојна работа и правична плата. Благодарение […]

Skip to content