Пакети прехранбени производи за социјално загрозени семејства од Липково

Верно опстојувајќи на своите принципи и заложби, но и во суштината на своето име, Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ реализира уште една донација од хуманитарен карактер.

По повод исламскиот месец на Рамазан, нашата фондација испрати пакети со прехрамбени производи за триесет социјално ранливи семејства од општина Липково, за нивен достоинствен ифтар во време на рамазанските пости.

Повеќе подадени раце се подобри од една. Бидете хумани и Вие. Придружете ни се.

Skip to content