Украина се заблагодари за хуманитарната помош

Украинскиот парламент се заблагодари за хуманитарната помош испратена преку Фондација Заев – Едно општество за сите.
„Продолжуваме да бараме и носиме помош во Украина“
Преку Фондација Заев – Едно општество за сите, Украина доби 20 тони помош која ќе биде искористена за украинските Вооружени сили, бегалците и на тие што најмногу им е потребна.

Skip to content