Нашите настани

Loading Настани

« СИТЕ НАСТАНИ

  • Овој настан е поминат.

Меѓународен ден на пријателството

30/07/2022

Нашите проекти

Датумот 30 јули е избран од страна на Генералнотo coбраниe на Обединетите Нации со идејата дека пријателството помеѓу народи, земји, култури и индивидуи може да инспирира мировни напори и да изгради мостови помеѓу заедниците.

Детали

Дата:
30/07/2022
Категорија на настан:
Skip to content