Нашите настани

Loading Настани

« СИТЕ НАСТАНИ

  • Овој настан е поминат.

Светски ден на вештини на младите

15/07/2022 @ 11:00 - 13:00

Нашите проекти

Светскиот ден на вештини на младите, 15 Јули (World Youth Skills Day, 15 July), прогласен од страна на Генералното собрание на Обединетите нации како ден посветен на младите, ќе биде одбележан преку организација на хакатон со развивање иновативни софтверски и мултимедијални предлог-решенија и концепти за успешен професионален развој на младите. Овој хакатон треба да резултира со предлог-решение или концепт за градење вештини и компетенции прилагодени на потребите на современиот пазар на труд, а кои треба да бидат алатка за конкурентност на младите на истиот.

Детали

Дата:
15/07/2022
Време:
11:00 - 13:00
Категорија на настан:

Организатор

Organizer Name
Phone:
Phone
Email:
Email
View Организатор Website

Место на одржување

Envato HQ
121 King Street
Melbourne, Victoria 3000 Australia
+ Google Map
Phone:
+61 3 8376 6284
View Место на одржување Website
Skip to content